lørdag 26. desember 2009

Romjulsstemning

Å, så mett. Mat, kaker og godterier hele dagen, og en og annen liten tur ut med bikkja for å døyve den verste samvittigheten. Vi har gravd fram Nintendo 64, og har kost oss med Zelda og Mario noen dager. Det var ille artig!
Julaften samlet litt familie, veldig kos. Tradisjonelt med ribbe og alt som hører til. Første juledag ville vi prøve oss på noe litt annerledes og stekte ei and i 6 timer, slik de gjør det litt sør for oss (det er s'gu deilig) Dæven, det er snadder. Og i dag kommer pinnekjøttet fram..... . . .
Begynner allerede å se fram til salat og lavkarbo i januar, nå kjenner jeg det by'ner å røyne på her - kællen snakka om at han kunne se jeg hadde lagt på meg! Fysjameg, jeg som har slitt så lenge. Blir ikke aktuelt å bli feit igjen.

1 kommentar:

  1. Først - Godt nytt år! Håper dere har hatt en trivelig kveld. Nå har gjestene våre dratt, og jeg sitter her og prøver å bli trøtt. Rart som man klarer å snu et døgn totalt i løpet av romjula.
    Dernest er det flere som gleder seg til lettere kosthold. Hvert år syns jeg januar begynner med at man føler seg stappmett, matlei, stinn og ekkel. Til og med ostepopen får stå urørt i skåla! Blæh!
    Hils gutta dine og gi de en stor klem fra meg.

    SvarSlett