lørdag 2. november 2013

Vurdering av Baba de Caracol

For noen uker siden fikk jeg tilsendt Baba de Caracol Regenerating Cream og Active Gel, slik at jeg kunne få bruke dem en liten stund og så legge inn min personlige vurdering på nett.
Jeg synes dette er en flott måte å reklamere på, firmaet får ærlige og troverdige meninger ut til mange for en billig penge i forhold til hva det koster med en massiv reklamekampanje, og de heldige utvalgte testpersonene får varene gratis. Det er ikke billige saker dette, varene jeg mottok har en verdi på rett under tusenlappen. Men det er vel det det koster for kvalitetskremer i dag.

Jeg er absolutt ikke den som teller rynker, jeg har vel registrert at det har kommet noen opp gjennom årene, men bryr meg lite om det. Jeg har jo tross alt alderen inne, det skulle bare mangle. Så hvorvidt disse produktene har hjulpet på rynkene kan jeg rett og slett ikke si noe om.
MEN:
Jeg smører på Active Gel før jeg bruker Regenerating Cream, og det kjennes faktisk ut som om det strammer opp huden ordentlig. Så reelt eller ikke, jeg føler meg strammere og finere i ansiktet.
Og i går fikk jeg en kjempeflott kompliment av en venninne jeg ikke har sett på noen uker; hun sa jeg så veldig bra ut nå, mye mindre dratt i ansiktet enn før. Og i går hadde jeg ikke noen god dag... Så da må det vel være sneglekremen som har funka, da!

Det jeg er mest fornøyd med er at jeg ikke har trengt å bruke noen ekstra (fete) produktet i ansiktet ettersom det har blitt litt kaldere i været. Salve til tørre øyne, carmex til leppene og veeeldig fet håndkrem må til for å unngå tørr, sår og sprukken hud. Men kinnene mine er myke og fine ennå, det er ikke tegn til tørrhet på de områdene der jeg har brukt Baba de Caracol. Det er noe ihvertfall jeg setter veldig pris på, for det kan være en plage på tørre og kalde vinterdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar