lørdag 21. juli 2012

Ferie til Vancouver 2012 - Tur til Kelowna

 30.06.12: En liten tur rundt i Kelowna downtown







Mikael lånte bilen til Mehmet på ettermiddagen, for å dra til byen og kjøpe noe han trengte. For å gjøre en lang historie kort - det ble et sammenstøt, bilen ble hardt skadet og Mehmet har ingen bil lenger. Heldigvis blir det dekket av forsikringen, og enda mer heldigvis - ingen ble skadet. Men det ble mye busskjøring etter denne dagen.


01.07.12: CANADA DAY! Vi tilbragte ettermiddagen i et folksomt og festfylt sentrum, etter en rolig formiddag ved Shannon Lake.














02.07.12: Gutta tar en fjelltur (jenta hviler)







03.07.12: Tur til vingården Summerhill













04.07.12: På stranden











05.07.12: På fisketur til Beaver Lake

Vi måtte ta 4 busser og 1 taxi for å komme opp til Beaver Lake - vi hørte at det skulle være så fantastisk der. Stor skuffelse! Kun de som har leid hytter der får fiske på de beste stedene og bade på stranden, om vi andre ville fiske hadde det vært fint om vi kunne kjørt et lite stykke til - eller så fikk vi leie en båt. Vi ble henvist til et sted vi kunne grille, men etter å ha gått i 20 min fant vi stedet, og det var ikke så fint det heller. Vi endte opp med å bite i det sure eplet og leide en båt slik at gutta fikk ihvertfall litt valuta for all tid og penger som hadde blitt kastet bort for å komme opp hit!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar