mandag 12. august 2013

Skattesmell-utblåsning

Vi er så utrolig dumme - vi har jobbet og slitt i mange år og nesten betalt ned hele huslånet. Resultatet? Skattesmell. Huset står som formue og jeg som nesten ikke tjener noen ting må betale skjorta. Det er best å passe på å låne en hel haug med penger før årsskiftet, ellers blir det samme runde neste år!
Og så blir jeg så forbannet på staten, som ikke følger regnskapsloven. De kan tydeligvis gjøre akkurat hva de vil uten å bry seg om hva som gjelder ellers i samfunnet. Uansett hvor mye jeg klager på deres beslutning må jeg betale FØR resultatet på ny avregning har kommet, dersom jeg er for sen med den betalingen får jeg en ågerrente som ikke ligner grisen. Det er ingen andre kreditorer som kan ta seg slike friheter!!
Drittsekker hele bunten!!!

lørdag 10. august 2013

En tanke som virket innmari klok og gjennomtenkt akkurat der og da og føltes riktig å skrive ned for å ikke glemme den

Oppløsning av konflikter som bygger på store endringer og revolusjonering av inngrodde vaner og tenkesett vil alltid ende i kompromisser, derfor er det faktisk både riktig og viktig at det tas til det ekstreme i perioder. For å ende opp med det man mener å trenge og ha krav på, bør man kreve og sloss for mer da man uansett vil ende opp med en del mindre enn man trodde man ville ha i utgangspunktet.
Derfor har - uansett hvor ekstrem og latterlig det kan virke for oss nå - kvinnekampen fulgt en ideell linje for å kunne nå fram til den likestilling som vi faktisk nyter av i dag.