onsdag 31. juli 2013

Sliten :-(

I går var jeg ikke i så god form som jeg gjerne ville, så jeg måtte utsette en del ting til i dag. Så i dag er det veldig mye som skal gjøres.

Tre stk maskiner henger ute på snora, minus det som allerede er tørt, det ligger pent sammenbrettet i skapene. Den fjerde og siste maskinen ruller og går.
Første etasje er ryddet og støvsuget, terrassen er ryddet og pyntet med blomster, lys og puter. Kjøkkenet er vasket og klart til å lage lunsj - den ligger på benken og venter på å bli slengt i stekepanna, brødet står i ovnen, middagen er tint opp og ingrediensene kjøpt inn. Har heller ikke glemt jenta mi, hun har vært på langtur med sin favorittnabo.

Så nå er jeg i rute, med andre ord.
Og kvalm, svimmel og verk i hodet og nakken. Energien nærmer seg faretruende rød sone, og alt jeg kan tenke på er at jeg må støvsuge annen etasje, bytte sengetøy og vaske badet. Fint om jeg hadde klart å begynne å vaske huset utvendig med høyttrykksspyleren, det må også gjøres ganske snart.

Får prøve å spise litt først, noen ganger hjelper det - så må jeg bare ta resten av dagen som den kommer...

Noen som kjenner seg igjen? Det er ikke første gang, for å si det sånn. Om jeg ikke klarer å ta litt hver dag hoper det seg opp, og så bruker jeg opp all energien min på skippertakene for å få unna det verste.

Men sånn er det bare, ikke noe å gjøre med det!